A la sala d’exposicions Andreu Dameson de la plaça de Can Dachs trobaràs la ButiAula.
En aquest espai podràs aprendre sobre gastronomia i tastar els productes locals que trobaràs a la fira.
Dissabte i diumenge hi ha programades: xerrades sobre productes locals, degustacions d’embotits tradicionals, maridatges amb cerveses i formatges o vins de la D. O. Alella.
Només hi haurà 30 places per sessió en estricte ordre d’arribada, no t’ho perdis!
Dissabte 02 de març
DESCOBRINT EL VALLÈS A TRAVÉS DELS OLIS
A càrrec de Rosa Maria Pérez Associació de productors i elaboradors d’oli d’oliva del Vallès.
D’11.30 a 12.30 h
VINS DEL TERRITORI
A càrrec de Marta Clot, sommelier @ladelsvins
De 13 a 14 h
MARIDATGE DE CERVESES ARTESANES I FORMATGES
A càrrec de Fernando Gallardo Comic Beer i productes de les formatgeries de la fira
De 17.30 a 18.30 h
EMBOTITS ARTESANS DE CATALUNYA, DE LA GARRIGA A LA CERDANYA
A càrrec de Josep Dolcet, del Gremi de la Carn, i Yolanda Presseguer, cansaladera de la Garriga
De 19 a 20 h
Diumenge 03 de març
UN VIATGE PEL MÓN DE LES MELMELADES
A càrrec de Santi Catot, de Perfum de fruits
De 11.30 a 12.30 h
DESCOBREIX LA D.O. ALELLA - UN RECORREUT PEL TERRITORI
A càrrec de Laura Fortuny Riera, sommelier i propietària de l'Àmfora Vins i Cerveses de la Garriga
De 13 a 14 h
UN VIATGE PEL MÓN DE LES MELMELADES
A càrrec de Santi Catot, de Perfum de fruits
De 11.30 a 12.30 h
DESCOBREIX LA D.O. ALELLA - UN RECORREUT PEL TERRITORI
A càrrec de Laura Fortuny Riera, sommelier i propietària de l'Àmfora Vins i Cerveses de la Garriga
De 13 a 14 h
ButiAula
Sala d’Exposicions Andreu Dameson | Plaça Can Dachs
ButiTast
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiTast.
ButiKids
En aquest apartat podràs estar sempre al dia de totes les activitats del ButiKids.